Navigare rapidă


Noutăți

Programari Ambulatoriu:

Adulti: 0364-131238 si/sau 0364-131177
Copii: 0364-131140 (pana la ora 15:00)

Locație

Locatie
Locatie 2

Ambulatoriul Integrat Spitalul Clinic de Boli Infectioase
str. Motilor 19 Cluj-Napoca

Contactează-ne

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj vă invită să efectuați gratuit testul Babeș-Papanicolau în cadrul Programului național de depistare precoce a cancerului de col uterin.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj  vă invită să efectuați gratuit testul Babeș-Papanicolau în cadrul Programului național de depistare precoce a cancerului de col uterin.

Practicarea sistematică a metodei Babeș-Papanicolau poate reduce semnificativ 
(peste 90%) riscul apariției unui cancer invaziv de col uterin.
Testul este gratuit și se adresează tuturor femeilor cu vârsta peste 25 de ani, cu domiciliul în județul Cluj, indiferent de calitatea de asigurat a acestora. Testul constă din recoltarea simplă și nedureroasă de la nivelul colului uterin, a unor celule  care se examinează microscopic.
Se exclud din program pacientele cu  absența colului (histerectomie totală) sau cancer genital diagnosticat în antecedente.

Recoltarea se face în toate cabinetele de ginecologie ale Ambulatorului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, strada Moților nr.19, pe baza formularului special, eliberat de medicul de familie.
Echipa noastră de specialiști, cu vastă experiență profesională, vă așteaptă de luni până vineri între orele 8-18.
Interpretarea lamelor se face în Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

În situația în care aceste celule prezintă modificări care sugerează leziuni precanceroase, acestea pot fi tratate la timp, împiedicând astfel apariția cancerului.
Echipa de medici ginecologi din Ambulatorul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj utilizează cele mai performante metode de tratament personalizat conform nevoilor pacientelor. 
Detinand acreditare RENAR, Serviciul de Anatomie Patologica  ofera servicii la standarde  înalte pentru diagnosticarea  cancerului de col uterin: citologie în mediu lichid, imunohistochimie, genotipare HPV.

Pentru informații suplimentare 
 sunați la:
0264-599.226
0364-131.177

sau ne găsiți la:
Ambulatorul Integrat 
al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj 
(fostul Centru de Diagnostic și Tratament)

Calea Moților nr.19, Cluj Napoca